Caprese taartje met mini burrata en pesto
Equipment
- 1 ronde steekring
Ingrediënten
- 12 st burrata uitgelekt
- 1 el kappertjes uitgelekt
- 3 blaadjes basilicum
- 6 st tomaten groot/rijp
- 1 tl oregano
- pezo
- ciabatta
VOOR DE PESTO
- 40 gr pijnboompitten geroosterd
- 30 gr basilicum
- 1 teen look
- 90 ml olijfolie
- 40 gr parmezaan geraspt
- zwarte peper
- citoensap
Instructies
- Doe voor de pesto alle ingrediënten in een blender en mix toteen niet te gladde massa.
- Was de tomaten en snijd in parten, verwijder de zaadjes ensnijd in blokjes, doe ze in een zeef en laat goed uitlekken, doeze in een kom voeg de kappertjes, oregano en pezo toe.
- Leg een steekring op een bord en verdeel er een kwart van detomaten in en druk een beetje aan, verdeel er 3 bolletjesburrata over en garneer met enkele blaadjes basilicum, doe ereen beetje peper uit de molen over.
- Werk af met de pesto, serveer met een stuk ciabatta.