Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Rundercarpaccio
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
15
minuten
min
Keuken
Frans
Porties
4
Personen
Ingrediƫnten
200
gr
ossenhaas
filterdun gesneden
1
el
pijnboompitten
4
el
parmazaan
schilfers
16
st
appelkappertjes
2
handjes
rucola
3
el
olijfolie
1
el
witte balsamicoazijn
0.5
st
ciabatta
Instructies
Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat afkoelen op een schaal.
Klop in een kommetje een vinaigrette van de olijfolie, balsamicoazijn en pezo.
Verdeel het vlees over de koude borden, kruid royaal met peper en zout uit de molen, garneer met de Parmezaan, pijnboompitten en rucola.
Besprenkel met de vinaigrette en serveer er wat ciabatta bij.