Snijd de harde kern uit het witloof en snijd in de lengte in twee,zet een pan op het vuur met een klontje boter en bak hetwitloof gaar, kruiden met pezo
Bak de sjalot en ui aan in een beetje boter, giet er derundsbouillon en de tijm bij, laat tot de helft inkoken, giet desaus door een zeef in een andere pot en roer er deveenbessencompote onder, breng op smaak met pezo
Spoel de appels en snijd ze met de schil aan in kleine blokjes,besprenkel met een beetje citroensap, smelt wat boter in eenpot, bak de blokjes even aan en bestrooi mat de suiker, laateen beetje karamelliseren
Kruid het varkenshaasje met pezo, doe een klont boter samenmet wat olie in een pan en laat de boter warm worden, Schroeihet vlees dicht aan alle kanten en laat garen tot de gewenstebakwijze, laat het vlees even rusten onder allufolie, bakondertussen de kroketten goudbruin
nijd het vlees in plakjes en dresseer alle mooi op warmeborden