paneermeel, paprikapoeder, melkerijboter en stokbrood
Aardappel sla
375grkrielaardappelen
2elwitte wijn azijn
1elmosterd
2elolijfolie
1stsjalotfijn gehakt
2stlente uiin ringen
1elbladpeterseliefijn gehakt
0.5elbieslookfij gehakt
0.5kldillefijn gehakt
pezo
Witte kool sla
1kgwitte koolgeraspt
200grwortelengeraspt
1stsinaasappelin partjes, vlies verwijderen
50grwalnotenfijn gehakt
50stgedroogde abrikozenfijn gesneden
2elmaisolie
1elwitte wijn azijn
pezo
Groene boontjes sla
400grboontjesgekookt al dente
1strode uiin ringen
1teenlookgeperst
3elolijfolie
1elwitte wijn azijn
2eldroge geroosterde nootjes
pezo
Tomaten sla
1kgmini trostomatenin 2 gesneden
1tloregano
6elolijfolie
2elwitte wijn azijn
1teenlookgeperst
pezo
Witloof sla
400grwitlooffijn gesneden
2el mayonaise
1tlcurry poeder
1strode appel niet geschild in blokjes
10strozijnen
citroensap, pezo
Looksaus
8elmayonaise
4elvolle yoghurt
0.5elbieslookgehakt
3teenlookheel fijn gehakt
pezo
Cocktailsaus
6elmayonaise
4elvolle yoghurt
2eltomatenketchup
2klcognac
snuifjecayennepeper
pezo
Currysaus
8elmayonaise
4elvolle yoghurt
0.5elcurry poeder
pezo
Instructies
Vlees
Voeg paneermeel, paprikapoeder toe aan het gehakt, rol enkele balletjes en omwikkel met het spek.
Schik het vlees mooi op een schotel
Aardappel sla
Kook de ongeschilde aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de aardappelen in 2. Meng de gehakte kruiden met de azijn en olie en breng op smaak met pezo. Meng de vinaigrette onder de lauwe aardappel
Witte kool sla
Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met pezo
Groene boontjes sla
Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met pezo
Tomaten sla
Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met pezo
Witloof sla
Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met pezo.
Sausen
Meng alle ingrediënten per saus in een geschikte kom.