Doe de knolselder, aardappelen, tijm, laurier, sjalot en look ineen kookpot en voeg water toe tot alles juist onder staat, doeer enkele blokjes kippenbouillon bij en kook gaar, giet af,verwijder tijm en laurier en maak er puree van, breng opsmaak en houd warm.
Smelt boter in een pan en laat ze bruin worden, bak hetvarkenshaasje rondom bruin aan en kruid met peper en zout ,na de gewenste bakwijze haal het vlees uit de pan, leg op eenplateau, dek af met aluminium folie en houd warm.
Kuis ondertussen de spruitjes, kook ze beetgaar in gezoutenwater, giet af en bak ze kort aan in boter en breng op smaakmet een beetje nootmuskaat.
Blus de pan van het vlees met de wildfond en schraap debraad-resten los met een klopper, laat inkoken, voeg er deuienkonfituur bij en breng op smaak met pezo.
Verdeel de puree over de warme borden, snij het vlees inplakjes en doe er de saus over, werk af met de warme spruitjes.