Gevuld stokbrood met worst
Ingrediënten
- 600 gr chipolata
- 8 lap ontbijtspek
- 0.5 st courgette in dunne plakjes
- 1 st stokbrood
- 30 gr veldsla
- 50 gr Parmezaanse kaas
- 100 gr Griekse yoghurt
- 2 el mayonaise
- 1 el currypoeder
- 1 el gehakte munt
- olijfolie
- pezo
Instructies
- Meng de yoghurt, mayonaise, currypoeder en munt, breng opsmaak met pezo
- Bak de courgette in olijfolie beetgaar en breng op smaak metpezo, bak ondertussen het spek en de worstjes in olijfoliegoudbruin
- Snijd het stokbrood in 4 gelijke delen en snijd open maar nietdoor de achterkant
- Besmeer met de saus, beleg met de veldsla en de courgette, deParmezaanse kaas en de worst met daarop het spek
- Druppel er nog wat saus over en serveer meteen