Vleesgerechten

Gevuld stokbrood met worst

Gevuld stokbrood met worst

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Belgisch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 gr chipolata
  • 8 lap ontbijtspek
  • 0.5 st courgette in dunne plakjes
  • 1 st stokbrood
  • 30 gr veldsla
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 100 gr Griekse yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 el currypoeder
  • 1 el gehakte munt
  • olijfolie
  • pezo

Instructies
 

  • Meng de yoghurt, mayonaise, currypoeder en munt, breng op
    smaak met pezo
  • Bak de courgette in olijfolie beetgaar en breng op smaak met
    pezo, bak ondertussen het spek en de worstjes in olijfolie
    goudbruin
  • Snijd het stokbrood in 4 gelijke delen en snijd open maar niet
    door de achterkant
  • Besmeer met de saus, beleg met de veldsla en de courgette, de
    Parmezaanse kaas en de worst met daarop het spek
  • Druppel er nog wat saus over en serveer meteen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *