Voorgerechten

Rundercarpaccio

Rundercarpaccio

Bereidingstijd 15 minuten
Keuken Frans
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 200 gr ossenhaas filterdun gesneden
  • 1 el pijnboompitten
  • 4 el parmazaan schilfers
  • 16 st appelkappertjes
  • 2 handjes rucola
  • 3 el olijfolie
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 0.5 st ciabatta

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat afkoelen op een schaal.
  • Klop in een kommetje een vinaigrette van de olijfolie, balsamicoazijn en pezo.
  • Verdeel het vlees over de koude borden, kruid royaal met peper en zout uit de molen, garneer met de Parmezaan, pijnboompitten en rucola.
  • Besprenkel met de vinaigrette en serveer er wat ciabatta bij.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *