Amuze/aperitiefhapje

Kip met satésausje

 

Kip met satésausje

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Amuze
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 180 gr kipfilet
  • kippenkruiden
  • satéstokjes

Voor de saus

  • 50 gr pindakaas
  • 1 kl citroensap
  • 0.5 teen look
  • 1 mespunt chilipoeder
  • 1 el sojasaus
  • water

Instructies
 

  • Pel en hak de look fijn, meng de pindakaas met citroensap, look chilipoeder en sojasaus, leng aan met een beetje water om de saus goed te kunnen mengen, breng op smaak
  • Snijd de kipfilets in lange repen en kruid met de kipkruiden, drapeer op de stokjes en bak ze goudbruin.
  • Doe een laagje saus in een glaasje en steek er het stokje in.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *