Mysteriewandeling 2024

Wat was dat??
Zaterdag 27 april, 99 wandelaars, 6 locaties rond de kerktoren, 1 locatie met lekkere soep, tussen door nog een jenevertje en een gratis consumptie in de Kapel.
Dat allemaal om het Mysterie rond de dood van den Hanne op te lossen.

De deelnemers werden in groepen verdeeld, 6 groepen, en werden gebrieft over de te volgen route naar de verschillende locaties.
Iedereen kreeg een antwoordblad mee waar ze na de wandeling moesten melden hoe en/of door wie den Hanne om het leven kwam.
Op de locaties kregen ze het verhaal van vrienden en kennissen, van den Hanne, over het mysterie, vertolkt door acteurs van Theater Anoniem.
De bedoeling was dat ze hierna voldoende info hadden om het mysterie op te lossen.

Bij aankomst in de kapel heeft de onderzoeksrechter dan het woord genomen en de Gutte extra overhoord om dan te oordelen dat den Hanne om het leven kwam door zelfmoord.
Op de deelname formulieren verschenen verschillende vermoedelijke moordenaars, slechts enkelen hadden zelfmoord in gedachten en wonnen hiermee een leuke prijs.

De reactie van zowel de wandelaars als de acteurs en helpende handen van de KWB waren enorm lovend. We zijn er toch weer in geslaagd om vele Gielenaren een geslaagd avond te bezorgen.


Bedankt aan alle helpende handen.