Nagerechten

Nama chocolade

 

Nama chocolade

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Nagerecht
Keuken Japans
Porties 4 Personen

Equipment

  • 1 springvorm ong. 15x15 cm
  • bakpapier

Ingrediënten
  

  • 360 gr pure chocolade
  • 20 ml volle melk
  • 3 el cacaopoeder

Instructies
 

  • Breek de chocolade in kleine stukjes en smelt au bainmarie.
  • Verwarm de room in een steelpannetje half warm maar zeker niet laten koken.
  • Giet de room bij de chocolade en meng goed, bekleed de springvorm met bakpapier en giet het mengsel er in.
  • Laat in de koelkast hard worden.
  • Doe de cacaopoeder in een schaaltje, haal de chocolade uit de vorm en snij in blokjes
  • Wentel ze door de cacaopoeder, lekker bij een tasje koffie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *