Amuze/aperitiefhapje

Krokante kaasballetjes met mosterdsausje

 

Krokante kaasballetjes met mosterdsausje

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Amuze
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 200 gr oude kaas gersaspt
  • 1.5 st ei
  • 4 gr bloem
  • 0.75 kl bakpoeder

Voor de mosterdsaus

  • 0.75 kl citroensap
  • 1.5 el graanmosterd
  • 100 ml mayonaise
  • 40 ml volle room opgeklopt
  • pezo

Instructies
 

  • Meng alles voor de mosterdsaus en breng op smaak met pezo.
  • Klop de eieren los met het bakpoeder, voeg de kaas en bloem toe en meng alles goed door.
  • Indien het mengsel te nat is voeg dan wat bloem toe.
  • Verwarm de friteuse tot 170 gr.
  • Doe wat bloem op je handen en maak van het mengsel gelijke balletjes.
  • Bak ze goudbruin in de friteuse en serveer met het sausje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *