Nagerechten

Glaasjes met verse kaas en citrusfruit

 

Glaasjes met verse kaas en citrusfruit

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Nagerecht
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 1.5 st bergsinaasappel
  • 0.5 st rode pompelmoes
  • 2 el granaatappelpitten
  • 8 st munt blaadjes
  • 250 gr mascarpone
  • 1 el amandelschilfers geroosterd
  • 6 st zandkoekjes verkruimeld
  • 20 gr witte chocolade geraspt
  • 1.5 el vloeibare honing

Instructies
 

  • Schil de sinaasappel en de pompelmoes met een groot scherp mes tot juist op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes, vang het sap op in een ander kommetje.
  • Meng de mascarpone met de honing en het sap van de citrusvruchten.
  • Verdeel de verkruimelde koekjes over 4 glaasjes en lepel er de helft van de kaas en het fruit over, herhaal dit en werk af met de amandelschilfers, granaatappelpitten, geraspte chocolade en muntblaadjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *