Glaasjes met verse kaas en citrusfruit
Ingrediënten
- 1.5 st bergsinaasappel
- 0.5 st rode pompelmoes
- 2 el granaatappelpitten
- 8 st munt blaadjes
- 250 gr mascarpone
- 1 el amandelschilfers geroosterd
- 6 st zandkoekjes verkruimeld
- 20 gr witte chocolade geraspt
- 1.5 el vloeibare honing
Instructies
- Schil de sinaasappel en de pompelmoes met een groot scherp mes tot juist op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes, vang het sap op in een ander kommetje.
- Meng de mascarpone met de honing en het sap van de citrusvruchten.
- Verdeel de verkruimelde koekjes over 4 glaasjes en lepel er de helft van de kaas en het fruit over, herhaal dit en werk af met de amandelschilfers, granaatappelpitten, geraspte chocolade en muntblaadjes.