Voorgerechten

Garnalencocktail

 

Garnalencocktail

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Voorgerecht
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 8 blaadjes kropsla
  • 2 st ei
  • 2 st tomaat
  • 250 gr grijze garnalen
  • kervel vers

Voor de cocktailsaus

  • 8 el mayonaise
  • 2 el whiskey
  • 2 el ketchup
  • 2 el room half opgeklopt
  • tabasco enkele druppels

Instructies
 

  • Snijd de gewassen sla in reepjes en verdeel in een glazen coupe.
  • Ontvel de tomaten ( even in kokend water dompelen en daarna in koud water leggen )
  • Verwijder de pitjes en snijd in kleine blokjes
  • Kook de eieren, laat afkoelen in koud water en snijd in partjes
  • Maak onder de cocktailsaus, verdeel de garnalen, tomaat en eieren over de coupe, dresseer er de saus over en werk af met de kervel

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *