Vleesgerechten

Koolhydraatarme Chili Con Carne

Koolhydraatarme Chili Con Carne

Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 750 gr rundergehakt
  • 115 gr tomatenpuree
  • 1 st rode ui gesnipperd
  • 3 teen look fijn gehakt
  • 1.5 el komijnpoeder
  • 1.5 el oregano
  • 1.5 el gerookte paprikapoeder
  • 0.5 tl cayennepeper
  • 650 gr tomatenblokjes uit blik
  • 1 dl runderbouillon van blokjes
  • 320 gr rode kidneybonen
  • 1 el peterselie fijn gehakt
  • 300 gr bruine rijst
  • oliefolie

Instructies
 

  • Verhit de olijfolie in een pot en fruit de ui en look licht bruin aan.
  • Voeg het gehakt toe en bak het rul, voeg de kruiden en
    tomatenpuree toe en laat 2 min mee stoven.
  • Voeg de tomatenblokjes, bouillon en afgespoelde bonen toe en
    breng op smaak met pezo, laat ongeveer 1 u sudderen.
  • Kook de bruine rijst gaar volgens de verpakking.
  • Werk af met de gehakte peterselie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *