Nagerechten

Trifle met mango, passievrucht, mascarpone en speculoos

 

Trifle met mango, passievrucht, mascarpone en speculoos

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Nagerecht
Keuken Belgisch
Porties 5 Personen

Ingrediënten
  

  • 100 gr bloemsuiker
  • speculaaskoekjes
  • 2 st passievrucht
  • 500 gr verse mango
  • 500 gr mascarpone
  • 3 st eieren

Instructies
 

  • Scheid het eigeel en het eiwit
  • Klop het eigeel lichtjes op en voeg het bij de mascarpone
  • Voeg 100 gram bloemsuiker bij het eiwit en klop stijf
  • Spatel het stijf geklopt eiwit bij het mascarpone mengsel
  • Eerst een laagje mascarpone dan wat schijfjes mango met passievrucht en afwerken met speculoos crumble.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *