Vleesgerechten

Gnocchi met kip, spek en champignons

 

Gnocchi met kip, spek en champignons

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Equipment

  • 1 ovenschaal ingevet

Ingrediënten
  

  • 500 gr gnocchi
  • 1 st rode ui
  • 1 bussel pijpajuin
  • 125 gr gerookte spekreepjes
  • 400 gr kipfilet in blokjes
  • 400 gr paddenstoelen gemengde
  • 300 gr spinazie
  • 700 gr tomatenblokjes
  • 200 gr mozzarella
  • olijfolie, bouillonblokje, tijm

Instructies
 

  • Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekjes knapperig. Voeg de kip, champignons en tijm toe en bak nog circa 5 minuten op middelhoge stand. Laat de spinazie handje voor handje slinken in de pan.
  • Voeg de tomatensaus toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Warm circa 2 minuten door. Roer de gnocchi door de saus en schep in een ovenschaal.
  • Verdeel de mozzarella erover en zet de schaal 5-10 minuten onder de hete grill, tot de mozzarella is gesmolten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *