Gnocchi met kip, spek en champignons
Equipment
- 1 ovenschaal ingevet
Ingrediënten
- 500 gr gnocchi
- 1 st rode ui
- 1 bussel pijpajuin
- 125 gr gerookte spekreepjes
- 400 gr kipfilet in blokjes
- 400 gr paddenstoelen gemengde
- 300 gr spinazie
- 700 gr tomatenblokjes
- 200 gr mozzarella
- olijfolie, bouillonblokje, tijm
Instructies
- Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekjes knapperig. Voeg de kip, champignons en tijm toe en bak nog circa 5 minuten op middelhoge stand. Laat de spinazie handje voor handje slinken in de pan.
- Voeg de tomatensaus toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Warm circa 2 minuten door. Roer de gnocchi door de saus en schep in een ovenschaal.
- Verdeel de mozzarella erover en zet de schaal 5-10 minuten onder de hete grill, tot de mozzarella is gesmolten.