Nagerechten

Kaascake

 

Kaascake

Bereidingstijd 15 minuten
Rusttijd 1 uur
Gang Nagerecht
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Equipment

  • 4 glazen

Ingrediënten
  

  • 500 ml volle room
  • 400 gr roomkaas
  • 25 gr vanillesuiker
  • 200 gr zandkoekjes
  • 1 st rijpe mango
  • 4 tak munt

Instructies
 

  • Verkruimel de koekjes in een blender of met een deegrol.
  • Pureer het vruchtvlees van de mango in een blender met 1/3 van de vanillesuiker.
  • Meng de resterende suiker onder de roomkaas, klop de room op en spatel voorzichtig onder de roomkaas.
  • Verdeel de helft van de koekjeskruimels over 4 glazen, verdeel er de helft van de roomkaas over en de helft van de mangopuree.
  • Herhaal dit zodat je van alles 2 lagen hebt, zet in de koelkast en werk voor het serveren af met een takje munt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *