Vleesgerechten

Gevuld broodje gehaktbal

 

Gevuld broodje gehaktbal

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Tussendoortje
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 300 gr gemengd gehakt
  • 0.5 st sjalot
  • 0.5 teen look
  • 1 el peterselie fijn gehakt
  • 8 snee gerookt spek
  • 0.5 st courgette
  • 1 hand veldsla
  • 25 gr parmezaan geraspt
  • 4 st tijger pistolets
  • 4 el mayonaise

Instructies
 

  • Meng de sjalot, look en peterselie onder het gehakt en breng op smaak met pezo, vorm er 4 gelijke hamburgers van en wikkel het spek er rond.
  • Bak de hamburgers goudbruin.
  • Bak de courgette plakjes beetgaar in olijfolie en kruid met pezo.
  • Snij de pistolets open, besmeer de bodem met de mayonaise, leg er de veldsla, schijfjes courgette op en bestrooi met de geraspte parmezaan. Leg hierop de hamburger en lepel er nog een beetje mayonaise over, sluit het broodje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *