Soepen

Kervelsoep met light kruidenkaas

 

Kervelsoep met light kruidenkaas

Bereidingstijd 30 minuten
Gang Soep
Keuken Belgisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 1 st aadappel
  • 2 st uien
  • 100 gr kervel
  • 1.5 l bouillon
  • 1 dl room
  • 2 el bloem

Instructies
 

  • Sueer de ui in de boter samen met de aardappel.
  • Overgiet met de bouillon, voeg na 15 min de kervel toe ( hou een beetje apart voor garnituur) Mix de soep en voeg de room toe en breng op smaak met pezo.
  • Serveer de soep in een diep bord en maak quenelle met behulp van 2 koffielepeltjes van de kruidenkaas. Werk af met de kervel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *